VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

 

Üdvözöljük az Summer Trade Kft. webáruházában. Az általunk forgalmazott termékek online megrendelésen keresztül vásárolhatóak meg. Kérjük olvassa el figyelmesen a vásárlással valamint a házhozszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

 

A supzone.hu fenntartója:

Cégnév: SUMMER TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám: 01 09 977485
Bejegyezte: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Adószám: 23774399242
Székhely: 1061 Budapest, Jókai tér 3.
Telefon: +36 70 380-3508
E-mail: info@supzone.hu

 

 

- VÁSÁRLÁS MENETE

 

- MEGRENDELÉS

 

- VISSZALÉPÉS A VÁSÁRLÁSTÓL

 

- VEVŐSZOLGÁLAT

 

- FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

- ADATVÉDELEM

 

- HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 

- GARANCIA

 VÁSÁRLÁS MENETE

Regisztráció


Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, úgy kérjük, hogy a megrendelés feladása előtt regisztráljon oldalunkon, amelyet a REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt érhet el.

Belépés


A regisztrációs folyamatnál megadott email címre Ön kap egy jelszót, ezzel a jelszóval léphet be az áruházba. Belépés után lehetővé válik a vásárlás.MEGRENDELÉS


A kiválasztott termékeket a Megrendelés menüpont alatt, tetszőleges mennyiségben tudja a kosárba tenni.
A Kosár tartalmát valamint a teljes vételárat az Összesen sor mutatja. Amennyiben megrendelését véglegesíteni akarja, úgy azt az OK gomb megnyomásával teheti meg.

A vételár a házhozszállítás költségét nem tartalmazza! Az alábbiakban talál vásárlási limitet amely esetén ingyenes szállítás áll rendelkezésére.

Beérkezett megrendeléséről automatikusan egy válasz e-mailt küldünk Önnek, amelyben visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek számát valamint a teljes vételárat. FIGYELEM! A raktárkészletünk változásának jogát illetve azt, hogy esetlegesen nem tudunk kiszolgálni a megrendelt termékből fenntartjuk.

Amennyiben a buywake.hu bármelyik partnere /márkabolt/ tudja kiszolgálni rendelését vagy ön a kifejezetten partnereinket jelőli meg vásárlásként, úgy a vásárlás, számlázás és garancia az adott márkabolttal történik.VISSZALÉPÉS A VÁSÁRLÁSTÓL


A vevő jogosult a kiszállítás megkezdése előtt a vásárlástól visszalépni. Ezt az info@supzone.hu e-mail címen jeleznie kell.

A törvény szerint az áru átvételétől számított 8 napon belül vevő indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket. Mi ennek a dupláját ajánljuk! a supzone.HU 15 napos visszaküldési lehetőséget biztosít. Ebben az esetben cégünk a vásárlás ellenértékét legkésőbb 30 napon belül visszajuttatja a vevőnek. A visszalépés szállítási költségei a vevőt terhelik és csak sértetlen, ép terméket áll módunkban visszavenni. Ebben az esetben kérjük az alábbi címekre visszaküldeni szíveskedjenek feladni a küldeményt:

 

Visszaküldési cím:


Summer Trade Kft.
Dunaharaszti Univerzum Camping Vízisípálya
2330 Dunaharaszti, Alsó-Némedi út

Vagy, ha partnereinkkel kerülnek kapcsolatba akkor azt részükre kell visszajuttatni.

 

VEVŐSZOLGÁLAT

 

Bármely további kérdésével forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz!

 

supzone.hu vevőszolgálat

Tel:     +36703803508
            +36703803501
Email: info@buywake.hu

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Készpénz:

 

Csak személyes átvétel esetén lehetőség van üzleteinkben illetve HOT SPOT-okon készpénz fizetés is lehetséges.

 

Átutalás:

 

Átutalással való fizetés esetén a megrendelés uán kapott számlán feltüntetett bankszámlára kérjük átutalni a vásárlás ellenértékét. Az átutalás beérkezése után adjuk fel csomagját. Kérjük vegyék figyelembe, hogy Magyarországon az átutalás időtartama 2-3 munkanap!

 

Utánvét:

 

Utánvét esetén lehetősége van az árú kézbesítésénél fizetni az ellenértékét. Az utánvétnek költsége van amely az alábbi táblázatban találhatóak.

 

Elktrónikus fizetési lehetőség:

 

A számlákra automatikusan legenerálható QR-kódban szerepel a kibocsátó, a vevő, a bizonylatszám, a tételek nevei és a végösszeg is. A leolvasás bármilyen okostelefonnal elvégezhető, amelyre QR-kód olvasó alkalmazás telepítve van, így ügyfeleink a papír vagy email alapú számlákat is egyszerűen tudják elektronikus úton feldolgozni. IPhone és Android telefonokra ingyenesen elérhetőek ilyen alkalmazások.

 

UTÁNVÉT DÍJA MAGYARORSZÁGON

50000 HUF-ig 500 Ft
50000-100000 HUF 750 Ft
100001-300000 HUF 1 000 Ft
300001-500000 HUF

2 000 Ft

 


ADATVÉDELEM


A weboldalt üzemeltető Inverse Hungary Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 

A megrendelt termékeket a DPD futárszolgálattal szállítjuk házhoz mind Magyarország mind pedig Európa egész területén. A küldeményeket munkaidőben kézbesítjük. Sikertelen kézbesítés esetén a DPD ügyfélszolgálata telefonon egyeztet újabb időpontot a címzettel. Értékesítő fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt termékek kézbesítésére maga válassza meg a megfelelő futárszolgálatot. A küldemények külsőleg sértetlen, darabszám szerinti átvételét szállítólevélen igazolja a Megrendelő.

A szállítási költségek nem tartalmazzák az utánvét díját és ÁFÁ-val együtt értendők.

 

Magyarország szállítási költség 2000 HUF, illetve 100000 HUF felett ingyenes.

 

GARANCIA - JÓTÁLLÁS

 

A jótállás időtartama 1 év és akkor érvényesíthető amennyiben a hiba a vétel időpontjában bizonyithatóan fennállt. Ebben az esetben cserére vagy javításra van lehetősége a vevőnek, melyek közül választhat. A választás joga nem áll fenn amennyiben nincs lehetőség a cserére /kifutott termék/ vagy a javítás költsége nem arányos a termék értékével /Pl. varrás javitása 200 HUF a termék értéke 40000 HUF/. Jogos panasz esetén  javítás és a szállítás költsége a szolgáltatót terheli.

 

A vevő elállhat a szerződéstől amennyiben nincs lehetőség a cserére, vagy a szolgáltató 15 napon belül nem tudja a javítást elvégezni. A javítás időtartama hosszabb lehet amennyiben a gyártó a szükséges alkatrészt hosszabb idő alatt tudja leszállítani.

Aránytalanul kis hibánál nincs lehetőség a szerződés elállására.

 

Az első 6 hónapban felmerült problémák esetén a szolgáltatót terheli a bizonyitás miszerint a kérdéses hiba nem állt fenn a vásárlás idején. 6 hónapon túl a vevőnek kell bizonyítani és a költségeket állni, hogy a hiba fenn állt a vásárlás idején. Amennyiben bizonyításra kerül a hiba a vásárlás időpontjában a költségeket a szolgáltató állja.

A hiba bejelentése lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt meg kell, hogy történjen. 

 

Ügyfél kizárólag a Szolgáltató által a termék átvételekor átadott jótállási jegy, vagy a kifizetés igazolására kiállított számla bemutatása, illetve átadása esetén jogosult jótálláshoz fűződő jogainak érvényesítésére. Ügyfélnek a vásárlás tényét minden kétséget kizáróan igazolnia kell. Az egyes termékekre vonatkozó jótálláshoz fűződő jogok köréről minden esetben a jótállási jegyben foglaltak irányadók.

Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A jótállási kötelezettség nem vonatkozik azon hibára, amelynek oka a teljesítés után keletkezett.

 

FIGYELEM! A szavatosságot nem áll módunkban teljesíteni a következő hibákból adódóan:

 

- nem megfelelő használatból eredendő hibák

 

- nem megfelelő tisztítás, karbantartás vagy tárolás /Pl.: nedves helyen tárolás/

 

- a hiba bejelentésének késése esetén

 

- túlhasználat miatt adódó problémák esetén

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT A JÓTÁLLÁSRÓL ITT TALÁL.