NEVA 12.6 – CSALÁDUNK TÚRA SUP-JA – supzone.hu
NEVA 12.6 – CSALÁDUNK TÚRA SUP-JA

NEVA 12.6 – CSALÁDUNK TÚRA SUP-JA

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek stand up evezőcsaládunk végső turistáját: a Nevát. Egy erős erő, amely évek óta a kínálatunk része, okkal!
Ezt a 12,6 láb hosszú felfújható lapátdeszkát áramvonalas kialakítása jellemzi. A hegyes végek és a deszka keskeny szélessége biztosítja a nagy sebesség elérését a vízen.

Ez a felfújható 12,6 láb hosszú és 30 hüvelyk széles kínálatunk leghosszabb és legkeskenyebb deszkája. Tehát ha úgy definiálja magát, mint egy stand up evezős, aki szeret nagy távolságokat megtenni és a legtöbbet látni természetünkből: A Néva az, amire szüksége van.

JOBE NEVA PUMP PACKAGE

A tábla stabilitása a markolatsínek használatával javul. Az egyenes vonalú mozgást leegyszerűsíti a deszka hosszában függőlegesen elhelyezett markolatsín, a deszka végén pedig egy stabilitássín az extra stabilitás érdekében. Ez a két extra funkció sokkal könnyebben elérhetővé teszi a távolságtartást egy olyan fejlett formájú táblán, mint a Neva.

Nagyszerű túraélmény aligha érhető el egy nagyszerű tábla nélkül. Csak a legmerevebb deszkák fogják megőrizni a formáját, miközben állnak rajta. A Heat Bonded Technology használatával ez a merevség garantált. A deszka alján és tetején található extra húr még nagyobb merevséget biztosít. Ezekkel az újításokkal nagy távolságokat érhet el, miközben hatékonyan használja fel energiáját. A könnyű, X-cseppvarrás szerkezetnek köszönhetően ez a deszka tollkönnyűvé válik. Az X-drop varrás egy olyan technika, amely csökkenti a ragasztófelhasználást, ami lenyűgöző 2 (!) kilogrammot takarít meg a tábla teljes súlyán.

JOBE NEVA DETAILS

A tetején található nagy, csúszásgátló EVA fedélzeti pad kényelmes felületet biztosít, míg az evezés és a kiváló minőségű kiegészítők a következő szintre emelik az állva evezés élményét. Egy könnyű szénnel átitatott lapátot adunk a csomaghoz. Ezután a csomag egy pumpát, egy pórázt, egy uszonyt és egy vízálló hátizsákot tartalmaz, hogy az egész csomagot magával vigye! A Neva felfújható, álló lapátcsomaggal készen állsz arra, hogy minden vizet lecsapj, amit csak akarsz. Ez az egyik legjobb felfújható túradeszka a világon.

És erre büszkék vagyunk. Hiszünk termékeinkben, ezért 3 év garanciát adunk minden felfújható eveződeszkára!

A legkiválóbb túrázókat a hidegebb hőmérséklet nem tudja megállítani, és egész évben a vízen vannak. A hóval és fehér égbolttal teli téli táj teljesen lélegzetelállító lehet, és a Néva tökéletes arra, hogy felfedezzük a legtöbbet ebből a tájból. Szeretnénk bemutatni Önnek a téli evezés szépségét. Természetesen a Névával!

Előző poszt
Következő poszt